0
0,00 
Skupaj sadimo drevesa za boljši jutri

Od 29. 8. do 25. 9. v dm prodajalnah poteka projekt, ki s sloganom "Naredi dober vtis, pusti zeleni odtis!" spodbuja trajnostni način življenja. Pampers, Ariel, Jar, Lenor, Dash in podjetje dm v okviru projekta ozaveščajo kupce o pomembnosti varovanja okolja in jim hkrati omogočajo, da s svojim nakupom prispevajo k dobrodelnosti.

Ali veš?

Vsako minuto s površja Zemlje izgine za 27 nogometnih igrišč gozda.
9.000 novih dreves

Prvih 3.000 kupcev bo s svojimi nakupi prispevalo k zasaditvi 9.000 novih dreves tam, kjer jih svet ta trenutek najbolj potrebuje. V zahvalo in kot simbol njihove dobrodelnosti bodo prejeli posebno, ročno izdelano zapestnico Treecelet.

Ali veš?

Naloga dreves ni le proizvajanje kisika, ampak tudi zadrževanje vlage v zemlji. Zato izginjanje gozdov močno vpliva na podnebje in podnebne spremembe na Zemlji.
Drevesa v Keniji

Kenija je področje z izredno visoko stopnjo izgube gozdov. V zadnjih 60 letih so izgubili skoraj polovico celotne gozdne površine. Tam, kjer narašča izguba gozdov, narašča tudi lakota.
Mangrove so magična drevesa

Mangrova je priobalna drevesna vrsta in je ena redkih, ki preživi tudi v slani vodi. Mangrove imajo dve veliki posebnosti. Prva je ta, da delujejo kot priobalni ščit, ki varuje notranjost pred močnimi vetri in valovi z morja. Poleg tega pa je ena izmed drevesnih vrst, ki najbolj učinkovito vsrkava ogljikov dioksid, celo 3-4x bolje kot celinske drevesne vrste.

O projektu treecelet

Treecelet je slovenski projekt na misiji ustvarjanja pozitivnega učinka na svet s pomočjo sajenja dreves.
Skupaj ustvarjamo boljši svet za naše otroke

Z rojstvom vsakega otroka na svetu pustimo svoj odtis. Ker želimo s podjetji dm, Pampers, Ariel, Jar, Lenor in Dash ohraniti zelen planet, bomo v Tednu otroka, ki poteka od 2. 10. do 8. 10. obdarili novopečene mamice v desetih slovenskih porodnišnicah in jim ob rojstvu otroka podarili Treecelet zapestnico.
Trajnostno življenje je nuja

Eden od načinov zmanjševanja negativnega vpliva na okolje je trajnostni način življenja, ki temelji na preudarnem ravnanju z naravnimi viri in rabi okolju prijaznih izdelkov v domačem gospodinjstvu. Tako lahko vsak posameznik prispeva k ohranjanju gozdov in ustvarjanju boljše prihodnosti za nas in prihodnje generacije.

Želiš izvedeti več?

Vabljen/a k ogledu našega dokumentarnega filma o sajenju dreves iz Tanzanije.

KAJ PRAVIJO STRANKE?

"Hvala za čudovite zapestnice in krasno poslanstvo."

Ana L.
Preverjena stranka

"Hitra dostava, lepi izdelki. Pa še za lep namen. Super!"

Katja F.
Preverjena stranka

"Obožujem naravo, zato sem kupila zapestnice za oceane. Čudovite so!"

Lana C.
Preverjena stranka

"Všeč mi je, da nosim nekaj s pomenom. Posadila sem 6 dreves."

Anita M.
Preverjena stranka

"Super ste! Samo nadaljujte. Lepe zapestnice, hitra dostava in plemenit namen."

Neli H.
Preverjena stranka

Kontaktiraj nas

+386 70 390 402
support@treecelet.com

Dosegljivi vsak dan med 8.00 in 16.00.

Sledi nam na socialnih omrežjih

Možnosti plačila in dostave

Možnost plačila po povzetju
Dostava v 1-2 delovnih dneh
30-dnevna garancija

Certifikati

0